Collistar

Collistar

Collistar linija za sunčanje

Budite spremni za ljeto!

Samo najbolje od sunca zahvaljujući Collistar proizvodima za sunce i poslije sunčanja. Kao rezultat najnaprednijih kozmetičkih istraživanja Collistar proizvodi za savršenu preplanulost daruju koži zdravlje i ljepotu zahvaljujući 5 Collistar garancija (zaštita od):

1.UV-A

2.UV-B

3.INFRACRVENE ZRAKE

4.OZON

5.SLOBODNI RADIKALI

Zasigurno među najprodavanijim proizvodima za zaštitu od sunca na našem tržištu koji osiguravaju i pružaju hidrataciju, svježinu te dugo održavaju preplanuli ten.

Collistar proizvodi za sunčanje sadrže Unipertan, inovativni biokompleks koji ubrzava i pojačava prirodan pigmentacijski proces u koži i daje boju u vrlo kratkom vremenu.Ova mješavina koktela dragocjenih učinkovitih sastojaka ima poseban hidratantni i energetski učinak, te usporava proces starenja. Testiranja su potvrdila da boja dobivena unipertanom traje duže.

U liniji Collistar proizvoda možete pronaći mnoštvo proizvoda za savršen ten: od krema sa visokom zaštitom, do proizvoda za ultra-tamnjenje, poput koncentrata za brzo tamnjenje i suhog ulja.

Svakako Vam preporučujemo ‘’marmeladu’’ , proizvod koji daje maksimum prilikom tamnjenja na suncu i idealna je za sve one koje žele ekstremno tamnu i tropsku boju.

Neizostavna je i superhidratantna voda za tamnjenje, sadrži mentol i pruža koži trenutni osjećaj hlađenja i ugode, prikladna za korištenje i u solarijumu.

Za sve one koje radije koriste proizvode u obliku ulja tu je Collistar Superhidratantno Ulje od sada i sa zaštitnim fakorom SPF 15. Vodootporan, bogat vitaminom E, hidratizira kožu bez ostavljanja masnih tragova. Također se koristi za zaštitu kose od sunca i morske soli.

Potpunu zaštitu na suncu osigurava Vam krema sa zaštitnim faktorom SPF 50+ namijenjena posebno za nježnu dječju kožu kao i za one koje ‘’gore’’ na suncu. Idealna je za lice i tijelo i preporučuje se kao zaštita kapilara i vena, tamnih mrlja i tetovaža.

Od ovog ljeta na našem tržištu možete pronaći i kreme za lice sa visokim zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50+ koje pružaju maksimalnu zaštitu, njeguju kožu i djeluju protiv starenja.

Jednako bitno jeste njegovati kožu i nakon sunčanja. Proizvodi sadrže smirujuće i osvježavajuće supstance, njeguju kožu i ističu vaš potamnjeli ten.

Dosta Vam je vaše oštećene kose nakon svakog ljeta?! Collistar je našao rješenje za Vas, svi potrebni tretmani, šampon i ulje za njegu kose na suncu!

Professional Brands
Mass Brands