Declare

Declare

Declare...

...sada i u našim kozmetičkim salonima

Luksuz za osjetljivu kožu
Znanost i stručnost

Osjetljiva koža je prirodno tanja, nježnija i finija od “normalne” kože. Brže i intenzivnije reagira na faktore iz okoline i unutarnje faktore, kao što je stres, ishrana itd. Upravo zbog toga može doći do svrabeža, crvenila, bolne kože koja zateže, grube kože,  promjena na površini kože te čak preranog starenja kože. Znanstvene inovacije Declarea u području njege osjetljive kože međunarodno su priznate i mnogobrojno nagrađivane. Ova otkrića dio su naših visoko učinkovitih proizvoda (kako trenutno tako i dugoročno) te zahvaljujući tome naš kozmetički brend ispunjava potrebe osjetljive kože. Asortiman brenda je dostupan u maloprodaji (u apotekama) kao i kroz kozmetičke tretmane i u salonima. Declare salonski tretmani koži pružaju poseban osjećaj ugode, umirivanja, relaksacije, poput meditacije za dušu i tijelo. Po vrlo pristupačnim cijenima, za tretmane sa visokom kvalitetom i učinkovitošću, svako za sebe može pronaći idealan ugođaj za svoju kožu. Posebnost Declarea jeste, što je nastao iz želje i misije da i osjetljiva koža bude lijepa i njegovana, a što prija osjetljivoj koži, ni bilo kom drugom tipu kože ne može škoditi. Sam brend je prvobitno bio samo salonski, a po zahtjevu i željama klijentica je nastao i maloprodajni asortiman. Na taj način su u kućnoj njezi mogle produžiti i pospješiti učinak tretmana u salonu. Uvjerite se sami u jednom od navedenih kozmetičkih salona širom BIH:

 

INES- ČAPLJINA

SLIM STUDIO- BANJA LUKA

DARA- BANJA LUKA

WELLNESS HOLLYWOOD- SARAJEVO

LOVE& LIGHT- SARAJEVO

PUPA- VISOKO

LARISA- TUZLA. 

Tretmani koje nudimo:

PURIFYING BEUTY TRETMAN

ANTI-STRESS BEAUTY TRETMAN

OSVJEŽAVAJUĆI HYDRA BEAUTY TRETMAN

ENERGY Q10 BEAUTY TRETMAN

ANTI-AGE BEAUTY TRETMAN

CAVIAR BEAUTY TRETMAN.

 

Declare

Neka i Vaša osjetljiva koža bude lijepa

Znanost i stručnost
Osjetljiva koža je prirodno tanja, nježnija i finija od “normalne” kože. Brže i intenzivnije reagira na faktore iz okoline i unutarnje faktore, kao što je primjerice stres. Upravo zbog toga može doći do svrabeža, promjena na površini kože te čak preranog starenja kože. Znanstvene inovacije DECLARÉa u području njege osjetljive kože međunarodno su priznate. Ova otkrića dio su naših visoko učinkovitih proizvoda te zahvaljujući tome naš kozmetički brend ispunjava potrebe osjetljive kože.  
“Naš Odjel za istraživanje ima vrlo zahtjevnu zadaću. Optimalni sklad s kožom, sastojci srodni koži i ujednačene formule zajedno stvaraju jedinstvene proizvode za njegu kože. Neprestano tražimo nove načine udovoljavanja potrebama osjetljive kože", izjavio je Karl J. Troll. U našim suvremenim laboratorijima u Švicarskoj stvaramo proizvode vrhunske kvalitete koji udovoljavaju i najstrožim farmaceutskim zahtjevima. Već godinama kontinuirano pomičemo granice u svijetu kozmetike za osjetljivu kožu.
Src complexTM (kompleks smanjenja osjetljivosti) je ključni sastojak svih Declaré proizvoda.
Declaréov src complex™ - za dobrobit vaše kože
Botanički sastojci src complexa™ vraćaju ravnotežu osjetljivoj koži te pružaju višestruko djelovanje. Jača se zaštitna funkcija kože i njezina prirodna otpornost. Smanjuje se iritacija kože, te je koža vidno zdravija. Ten je ujednačen i sjajan. Zahvaljujući svojoj intenzivnoj zaštiti stanica, src complexTM spriječava nastajanje štete na stanicama te koži pruža neprestanu zaštitu od preranog starenja.
Dermatološki testirano …
… za osjetljivu kožu! Stroga kontrola kvalitete jedan je od osnovnih faktora koji doprinose uspjehu DECLARÉa Švicarska. Sklad s kožom, te dugotrajan fiziološki prikladan tretman, naši su prioriteti. Svi Declaré proizvodi testirani su u odnosu na tri kriterija (eritema, crvenila, perutanja) korištenjem samoljepljive trake (koja se ljepi i skida 10 puta) te ponovnom procjenom nakon 48, odnosno 72 sata. Na taj način se odjetljiva iziritirana koža dodatno nadražuje kako bi se postigao maksimum osjetljivosti, a time i izmjerio maksimum djelovanja Declaré proizvoda. Declaré odobrava samo one proizvode koji ne uzrokuju nikakve reakcije niti na jednoj od testiranih osoba.

Professional Brands
Mass Brands