Juvena

Juvena

Skin energy

Za energiju i vitalnost kakvu Vaša koža to zaslužuje!

Skin Energy, energetski recept za svježe blistavu kožu u svakoj starosnoj dobi.
Nova, visokoaktivna, prekrasna i jednostavna 24- satna linija njege Skin Energy od JUVENE iz Švicarske poklanja neprekidnu vlagu i energiju. Kombinacija visokoaktivnih sastojaka i bogatih ulja njeguje kožu i osigurava svjež i blistav izgled.
Skin Energy koristi optimalno opskrbljivanje sa vlagom kao glavni izvor energije, ljepote i mladolikog izgleda kože. Ekstrakti iz skupocjene svile i koncentrirana snaga prirode dobivena iz njegujućih ulja i ekstrakata biljaka omogućuju individualno djelovanje svakog pojedinačnog proizvoda. Pružaju koži apsolutno sve što joj je potrebno za blistavi izgled.
Ovaj energetski koncept je obogaćen kroz  JUVENA vlastitu SkinNova SC tehnologiju, koja predstavlja simbiozu  SkinNova tehnologije i ekstrakata matičnih stanica biljaka.  Pruža savršenu mikro okolinu za razvoj stanica i omogućuje njihovo optimalno opskrbljivanje hranjivim tvarima. Visokoaktivan ekstrakt matičnih stanica iz divljeg Rhododendrona ( grčka ruža ) povećava vitalnost i energiju matičnih stanica kože te istovremeno štiti od negativnih UV zraka.
Za neprekidnu svježinu i blistavi sjaj.
Ime JUVENA dolazi od latinskog „juvenalis“ –mladost– te istovremeno prestavlja viziju i obećanje. Preko 50 godina stručnjaci iz JUVENE istražuju kožu i procese koji su odgovorni za starenje.
Sa Skin Energy linijom proizvoda JUVENINI stručnjaci  postavljaju  vlastitu energiju kože u centar svojih istraživanja te otkrivaju molekularnu tajnu  života, vitalnosti i mladosti kože. Bez obzira na dob koža se opskrbljuje novom energijom, otpornošću i vitalnošću. Blista zdravom svježinom i jačinom 24 sata na dan.

JUVENA

Sada i na našem tržištu...

JUVENA. STVARA SVJEŽU, NOVU KOŽU.
POVIJEST

Od 1954, JUVENU smatramo pionirom na polju istraživanja kože i stručnjakom kozmetike protiv starenja. Ime JUVENA dolazi od latinske riječi "juvenalis" - mladenaštvo – koja istovremeno označava i viziju i obećanje.
JUVENA je na svom putu postigla brojna dostignuća u razvoju suvremene njege lica. 1950, to je prva bogata kreme lagane teksture; 1970,  prva linija proizvoda sa svjetlosnim zaštitnim filterima.
1990,  slijedi otkrivanje aktivnih sastojaka za staničnu komunikaciju, kao i enzima koji su iznimno djelotvorne supstance protiv bora. 2002, prvi proizvod za njegu s kompleksom proteina bisera  pojavljuje se na tržištu. 2004, JUVENA slavi svoju 50- tu godišnjicu. U tom trenutku JUVENA donosi  revoluciju: uvođenje  SkinNova Tehnologije u kozmetiku. Korijeni ove tehnologije se nalaze u intenzivnoj medicini, gdje se ona uspješno primjenjuje u stvaranju kože.
2008, JUVENA istraživanja otkrivaju peptid matičnih stanica. Simbiozom  SkinNova Tehnologije i istraživanjem matičnih stanica stvorena je SkinNova SC Tehnologija.

VIZIJA BRANDA
JUVENA ukazuje na odnos između mladenačkog  sjaja i načina razmišljanja i stanja duha. Sve ono što karakterizira ženu– njene misli, njeni koraci, iskre u njenim očima i blistavost njene kože – zajedno stvaraju ukupnu privlačnost.
Želja JUVENE je da unutarnja snaga svake žene bude vidljiva izvana, na  njenoj vanjskoj ljepoti– bez obzira na godine.
Istraživački  duh  JUVENAE u kombinaciji sa poznatom švicarskom preciznošću, stvorio je nadmoćnu  tehnologiju i značajne anti-aging inovacije koje omogućuju da mladenačka blistavost postane stvarna u bilo kojoj dobi.
Za sve žene čije vrijeme je upravo sada.

DVOSTRUKA REVOLUCIJA

Posebnost JUVENE.
Svjetska inovacija JUVENA istraživanja.
Znanstvenici iz  JUVENE mnogo godina su istraživali pozadinu procesa starenja kože i otkrili su da izvor svježe, nove kože, leži uspavan u vlastitim zrelim matičnim stanicama i ovisan je o staničnom mikrookolišu. Ove spoznaje su dovele do razvoja  SkinNova SC Tehnologije - "dvostruke revolucije" koja uključuje  SkinNova Tehnologiju i peptid matičnih stanica.  Peptid matičnih stanica podržava aktivnost vlastitih matičnih stanica, izvora svježe, nove kože. SkinNova Tehnologija osigurava  idealni mikrookoliš za sve stanice kože. Omogućuje im optimalno razvijanje i bolju međusobnu komunikaciju, opskrbljenost hranjivim tvarima i bolju organiziranost. Istovremeno je  životni potencijal matičnih stanica zaštićen. Ova "dvostruka revolucija" je zapanjujuće djelotvorna i apsolutno skladna s kožom i njenim principom obnavljanja stanica, koji učvršćuje, rafinira i restrukturira kožu na individualan način. Kvaliteta kože je značajno poboljšana iznutra.

 

PRVA REVOLUCIJA
Odile Damour Ph.D. otkrila je SkinNova Tehnologiju za stvaranje nove kože iz petrijeve posudice i na taj način spasila živote bezbrojnih žrtava opeklina.

DRUGA REVOLUCIJA
U suradnji s vodećim biološkim institutima, Sven Gohla Ph.D., voditelj istraživanja i razvoja u JUVENI, razvio je peptid koji potiće aktivnost vlastitih matičnih stanica.
 

Professional Brands
Mass Brands