Marc Jacobs

Marc Jacobs

Marc Jacobs Honey

Marc Jacobs lansira novi parfem Honey u julu 2013., koji je sljedbenik mirisa Dot iz 2012. Honey je živahan, odvažan i spontan te kao sunčani i očaravajući cvjetni miris.

Energičan i privlačan, Honey donosi svjetlucavi zlatni dodir koji je savršen spoj vedrine i toplote.

Kao i Dot, Honey je razvila parfimerka Annie Buzantian u suradnji sa Ann Gottlieb.

Miris je otvara notama zelene kruške, voćnog punča i sočne mandarine. Originalna nota cvijeta narandže nadopunjena je orlovim noktima i sokom breskve u srcu. U bazi su smješteni akordi meda, zlatne vanilije i glatkih drvenih nota.

Miris je dostupan kao 30, 50 i 100 ml Eau de Parfum.

Stigao je DOT!

Marc Jacobs lansira novi miris pod imenom Marc Jacobs Dot. Novim mirisom se nastavlja vesela igra latica koje krase moderne i prepoznatljive bočice Jacobsove kolekcije. Tufnice ukrašavaju crvene latice i kuglicu na čepu, koja izgleda kao bubamara u srcu cvijeta.
Kompozicija je cvijetno-voćna, okružena egzotičnim notama kokosa i obgrljena plaštom meke vanile.
U visokim notama novog mirisa DOT je crveno voće kombinovano sa pitaya voćem poznatim i kao dragon fruit. Sočni i uzbudljivi početak prati cvijetni trio orlovih noktiju, jasmina i cvijetova narandže, dok u osnovi ostaje trag kokosa, vanile, driftwood-a i senzualnog mošusa. Bočica je sačinjena od stakla crvene boje, ukrašena cvijetovima i zlatastom pločicom na kojoj je ispisano ime mirisa i ime brenda. Dot je kreirao Annie Buzantian i Ann Gottlieb.

Bang Bang!

Sjećate kada je Marc Jacobs 2010. godine predstavio svoj Bang i šokirao svijet. Ove godine Jacobs lansira novu osvježavajuću verziju originalnog Bang parfema kojeg je nazvao Bang Bang! I zaista, bang je i ovaj put izazvao prasak.


Bang Bang je dinamičan, samopouzdan i cool miris, namijenjen nezavisnim muškarcima koji teže perfekciji. Miris je elegantan i svjež, drvenastog karaktera. Otvara se citrusnim gornjim notama. U srcu je topla sandalovina, a u bazi kašmir i mošus. Kompoziciju je kreirao parfimer Yann Vasnier iz kuće Givaudan. Bočicu je dizanirao Harry Allen u suradnji sa Marc Jacobsom.

Daisy EDT

Kucnuo je čas da se i mi upoznamo sa Daisy od Marc Jacobsa koji je proglašen jednim od najljepših parfema u prošloj godini u svijetu. Nudimo vam EDT varijantu izuzetnih nota i intenzivne ženstvenosti. Daisy će vas zasigurno odvesti u svijet slobodnog duha, neotkrivenih želja i istančanog ukusa.
 

 

Oh, Lola!

Marc Jacobs je 2009. godine lansirao svoj famozni parfem Lola, a ovih dana njegova mirisna odiseja dobiva i novu članicu. Slađa sestra starije Lole zove se Oh, Lola, nastala igrom riječi od izraza "Oh la la", ili kako Marc Jacobs naglašava: "Lolita, jer je mnogo slađe i senzualnije!"

Sočni mladenački miris namijenjen je vrućim ljetnim danima, opisan kao živahan, razigran, neodoljiv, pomodan i veseo. Najfinije note maline, divlje jagode, kruške, božura, magnolije, vanilije, te dodatak sandalovine čine osnovicu Jacobsovog mirisa.

Prepoznatljiva Lola bočica je zadržala svoj originalni dizajn, koji je ovog puta osvježen ružičastom paletom boja.

Zaštitno lice mirisa je mlada američka glumica Dakota Fanning.
Oh, Lola miriše na ljeto.

http://youtu.be/MSvAuA-zsLM

 

 

Daisy Eau So Fresh

Daisy Eau So Fresh

Treperav, dražestan, hirovit, Daisy Eau So Fresh je nova varijanta originalnog Daisy by Marc Jacobs. Prenosi vas na sretno i sunčano mjesto koje zrači duhom mladosti i svježinom.

Daisy Eau So Fresh pobuđuje čula ostavljajući osjećaj sreće i zadovoljstva. Svijetao je, elegantan i pun šarma. Opustite se i uživajte u cvjetnom polju sa trpezom od voća. Divlja ruža, malina i mošus istinski će vam dočarati taj osjećaj.
 

Marc Jacobs Bang

Nepredvidiv

Bang je Marc Jacobsova posljednja mirisna inovacija i njegov prvi muški miris u posljednjih gotovo deset godina. Neodoljiv miris i smjela bočica će užariti svakog muškarca.

Klasičan oblik bočice je transformisan otiskom udarca u samo središte dok je logo ostao netaknut.

Bočica, kao i ime, prepušteni su svim vidovima interpretacije. Klasična, sofisticirana, duhovita i moćna. Njegova nova kreacija prevazilazi granice konvencionalnog mirisa sa humorom i energijom.

 

 

Marc Jacobs je jedan od najvatrenijih i najuticajnijih modnih ikona. Uvijek dosjetljiv, nikada predvidiv. Bang je provokativan i kompleksan, zavodljiv i karizmatičan, snažan i zadivljujući sa beskrajnim mogućnostima. Osjetite dinamičnu ravnotežu moderne profinjenosti i Jacobsove ironije: Marc Jacobs Bang!
 

Professional Brands
Mass Brands