O nama

Everet d.o.o. Sarajevo je distributer s najvećim udjelom u selektivnom tržištu Bosne i Hercegovine, te ima jednu od najrazvijenijih distributerskih mreža. Na tržištu Bosne i Hercegovine djeluje već dugi niz godina.
Firma je počela sa radom 1999. god. kao predstavništvo PBI/Produits Beauté International/ selektivnih brandova L’Oréal. 2001. Godine osnovano je predstavništvo MAJ Everet, a Everet Sarajevo d.o.o. službeno se registrirao 1999. godine i postao je dio Everet Groupe.

Portfolio Everet d.o.o. Sarajevo uključuje dugi niz brandova:
- L’Oreal Produits de Luxe: Lancôme, G. Armani, Yves Saint Laurent, Cacharel, Diesel, Biotherm
- Coty Prestige Group: Calvin Klein, Cerrutti, Davidoff, Lancaster,Joop!, Jil Sander, Marc Jacobs, Chloe, Chopard, Madonna
- Bvlgari Parfumes, Cartier, Kanebo International, Shiseido, Lanvin, La Prairie, Shiseido, VC&A, Decleor, Carita, Juvena, Declare, Collistar, Deborah, La Biosthetique, I Love...


Kao generalni zastupnik, uvoznik i distributer najpoznatijih parfemskih i kozmetičkih brandova u Bosni i Hercegovini, Everet d.o.o. Sarajevo je jedna od vodećih firmi u ovom području.
Ova firma je zaslužna za predstavljanje i priznanje visokih standarda selektive na bosanskohercegovačkom beauty marketu.
Firma posluje sa najluksuznijim i najselektivnijim prodajnim mjestima parfemskog i kozmetičkog asortimana u zemlji.

Everet d.o.o. Sarajevo ima moderan i luksuzan ured, prostoriju za trening prodajnog osoblja i savjetnika za ljepotu. Trenutno, Everet d.o.o. Sarajevo zapošljava 33 osobe.
Naši principi kojima se vodimo su posvećenost brandovima, najbolja moguća usluga za naše klijente i visoka učinkovitost.

 

 

Professional Brands
Mass Brands