Bvlgari

Bvlgari

AQVA DIVINA

Nov Bvlgari dragulj … dišava, ki je kot kapljica svetlobe na koži …

Četvrtak, 5. mart 2015.

AQVA DIVINA ... nov Bvlgari dragulj … dišava, ki je kot kapljica svetlobe na koži …

Bvlgari predstavlja dišavo AQVA DIVINA, nov dragulj, rojen iz čudes Sredozemskega morja. To je pokrajina svetlobe in vonjav, kjer se čudovite orhideje nežno nagibajo proti morju, središču matere Zemlje.

AQUA DIVINA je dragocen biser, ki se skriva v školjki.

Venera, večni simbol ženstvene lepote, je navdih AQUA DIVINE. Karizma popolnoma svobodne in sijoče ženske. Vsebuje iskro mladosti in lepote.

Stoječa na školjki sredi penečega morja, pod padajočim cvetjem magnolij, uteleša popolno harmonijo in ljubkost. S svojimi valovitimi svetlimi lasmi, s svojim vitkim stasom, zaobljenimi boki in finimi stopali se Venera, katere oči vsebujejo neskončno nežnost, brezkompromisno povzpne na najvišjo stopničko renesančnih lepotic.

Mojster parfumer Alberto Morillas je ustvaril novo Eau de Toilette z edinstvenim osebnim podpisom.

Za novo Venero, ki se je ponovno rodila v srcu valov Sredozemskega morja, si je zamislil poseben vonj – »slane vrtnice« - ki spominja na zagorelo kožo, ki vstaja iz morskih valov. Njena gola koža izžareva čutno dišavo, ki vsebuje sestavine, ki častijo morje, sonce in poletje.

Da bi kar najbolje predstavil slane note in olje za sončenje, je izbral zelo ženstvene elemente, ki poudarijo čarobno moč vode na koži. Z notami, ki izražajo svežino, kot bergamotka ali mandarina, ki so kombinirane z bolj skrivnostnimi, lesnimi notami. Bergamotka kot čaroben val svežine morskega vetriča zapihlja s svojimi notami citrusa, na katere rožnati ingver zariše svoje lastnosti, ki se svetlikajo kot vodna površina v soncu. Briljantna in pekoča energija, ki kot val razvaja čutila. Šarm magnolije napolni srce. Kopajoča se v svetlobi, njeni cvetni listi izražajo ženstveno lepoto, ki temelji na mehkobi in eleganci. Njeno žarečo avro dopolnjuje svetla kutina, ki dišavi doda sadno aromo in prestižno tonaliteto. Celota ustvari dišavo, ki je kot seksapilna zasvojenost. Jantar boža kožo kot najčudovitejši balzam. Eliksir popolne čutnosti s sirupastimi, lesnimi in čutnimi toni. Dišavo poudari čebelji vosek s svojo neverjetno teksturo, katera doda nepričakovan občutek, ki poudarja čarobno čuten karakter dišave.

 

Na voljo:

65 ml Eau de Toilette

40 ml Eau de Toilette

25 ml Eau de Toilette 

Professional Brands
Mass Brands