Chloé

Chloé

Chloe Novogodisnja cestitka

Ponedeljak, 22. decembar 2014.

Prava Love Story - ljubav uz Chloe!

Otkrijte svoju pravu ljubav..

Četvrtak, 27. novembar 2014.

Prva svetlost dana

Noć u parizu. Blistava svetla i muzika. Gužva. I ona.Noć je njena. Ugledao ju je odmah. Oči su se srele. On je fasciniran. Njena ženstvenost, njena prirodna elegancija. privlačnost dodirnuta slobodom i gracioznošću.

Ona je Clémence Poésy. Blistava pred objektivom mélanie laurent. Love Story je moderna priča o zavođenju. Ona. I on. Njihove staze se ukrštaju, nekoliko promrmljanih reči, predivan trenutak.

 

 

Chloe u čast Gabi Aghion

Sreda, 29. oktobar 2014.

Na zvaničnoj Chloé facebook strani je bilo napisano: »Uoči naše emisije, Gaby Aghion nas je napustila u stilu svoje legendarne diskrecije.

Novi Chloe Love Story

Ponedeljak, 22. septembar 2014.

Chloe Love Story je novi miris modnog brenda Chloe, koji će biti lansiran u septembru 2014-te godine. Love Story je inspirisan pariskom romansom i katancima koji zaljubljeni ostavljaju na mostu Pont des Arts; sama kampanja i dizajn bočice su u skladu sa ovom inicijalnom idejom.

Chloe Love Story

Utorak, 22. jul 2014.

Coty Prestige kompanija selektivnih mirisa je bila domaćin koktel žurke na krovu zgrade l’institut du Monde Arabe i tom prilikom predstavila novi Chloé Love story miris novinarima internacionalnih magazina, vip osobama i svima onima koji na neki način kreiraju mišljenje javnog mnjenja.

Pratite Chloé na Tunepics!

Sreda, 2. jul 2014.

Pratite Chloé na Tunepics!

Skinite novu društvenu aplikaciju i pratite na @chloe lični muzički izbor kreativne direktorke francuske modne kuće Maison Clare Waight Keller's.


 

Clémence Poésy

Zaštitno lice novog CHLOÉ mirisa

Clémence Poésy

Sreda, 19. mart 2014.

Pariz, 19. Mart – Clémence Poésy je pozvana od strane grupacije Coty Prestige i brenda Chloé kako bi reprizirala svoju ulogu zaštitnog lica legendarnog Chloé mirisa, za lansiranje novog mirisa koji će biti predstavljen javnosti u septembru 2014-te godine.

Chloe Proleće Leto 2014

Ponedeljak, 3. februar 2014.

Chloe nova kolekcija govori o sestrinstvu,  o prijateljstvu. Specifična priča je sakrivena tako da publika može da uživa u lepoti momenta koji je poetičan na umetnički način; generišući osećaj za vreme i prostor kao što štimuje raspoloženje i sugerišući karakteristično stanje uma.

Praznici uz Chloe mirise

Petak, 6. decembar 2013.

Želimo vam fantasične NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE uz najbolje i najomiljenije CHLOE mirise  -   mirise koji na pravi način odražavaju modni brend, mirise koji su sinonim za ŽENSTVENOST, PRIRODNOST, SEKSUALNOST i iznad svega na ženu koja je ŠIK.
 

Upoznajte se sa novim Chloe mirisom

Petak, 8. novembar 2013.

Roses de chloé je pozivnica za nežnost. Miris ruže momentalno odiše neverovatnom svežinom. Senzacija nastala od bergamota, koji se postepeno sjedinjuju sa središnjom notom damask ruže, modernizovana akordom magnolije. 

Professional Brands
Mass Brands