Lancaster

Lancaster

samopotamnjivač za lice i telo

Lancaster tamnjenje bez sunca!

Ponedeljak, 26. maj 2014.

Oživite legendarni Lancaster zlatan ten bez sunca gde god i kada god hoćete:  za vreme proleća, posle letnjih odmora kako biste odražali boju tena koju ste postigli, tokom cele godine a kada god želite zdrav izgled tena ili tokom zime kako biste oživeli lepu preplanulu boju tena. 

Nova dimenzija u teksturi proizvoda

od Lancaster-a

Ponedeljak, 1. jul 2013.

Nova dimenzija u teksturi od brenda Lancaster

Jedan korak. Samo jedan. Revolucionarna tekstura koja može biti direktno naneta na mokru kožu, bez ostavljanja tragova nakon nanošenja. Više ne morate da izlazite iz vode, čekate nekoliko minuta da biste se osušili pre nego što nanesete novi sloj kreme za zaštitu kože od sunca.

lancaster torba za plažu 2013

Lancaster poklanja..!

Ponedeljak, 17. jun 2013.

Dragi ljubitelji brenda Lancaster,

Potražite u vašoj parfimeriji poklon uz kupovinu omiljenih Lancaster proizvoda!

Uz kupovinu dva proizvoda obezbeđujete sebi izuzetno atraktivnu torbu za plažu koja će se slagati idealno uz Lancaster peškir koji ćete sebi obezbediti kupovinom tri Lancaster proizvoda za sunčanje.

 

SB Tanning Lotion JUMBO spf10

Lancaster JUMBO pakovanja

praktična i povoljna pakovanja!

Ponedeljak, 17. jun 2013.

Lancaster JUMBO pakovanje!!

Kao i prethodnih godina i ove godine će vas vaš omiljeni brend proizvoda za zaštitu od sunca i njegovog štetnog uticaja na kožu nagraditi sa praktičnim JUMBO pakovanjima omiljenih proizvoda!

Potražite Tanning Lotion* u pakovanju od 400ml (spf10 i spf15) i 300ml (spf30) po ceni koja je neznatno veća od standardnog pakovanja ovog proizvoda. Dobićete duplo veću mililitražu ovog proizvoda za samo malo više para. Ovaj proizvod spada u grupu najbolje prodavanih proizvoda ovog brenda pa nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za njega.
 

Bezbedni na suncu uz Sun Sport

odbojka na pesku bez briga

Ponedeljak, 17. jun 2013.

Lancaster Sun Sport

BRZO SUŠEĆI, MULTI-ZAŠTITNI, OTPORNI NA VODU & ZNOJENJE
IDEALNO REŠENJE ZA ZAŠTITU OD SUNCA DOK STE U POKRETU

INVISIBLE MIST WET SKIN APPLICATION SPF 30

Sada možete da zaštitite vašu kožu na idealan način dok ste napolju, i intenzivirate još više vaš nivo spoljašnjih aktivnosti, sa linijom SUN SPORT.

 

sun kids comfort cream wet skin 125ml

Krema visoke zaštite za decu!

Sun Kids Wet Skin Application SPF50

Ponedeljak, 17. jun 2013.

SUN KIDS KREMA VISOKOG FAKTORA SPF50 125ML

Kao kremu koja je otporna na vodu i znoj, Lancaster Sun For Kids Comfort Cream Wet Skin SPF50 je moguće direktno naneti na mokru kožu bez ostavljanja tragova nakon nanošenja na kožu.

Lancaster Sun Kids

Petak, 17. maj 2013.

Lancaster Sun Kids

Izuzetno visoka, kvalitetna zaštita dečije kože od štetnog uticaja sunca. Lagani, transparentni sprej, svež, jednostavan za upotrebu, ne lepi se, bez ulja, bezbojan. Mogućnost nanošenja na vlažnu kožu,sprej specijalno testiran za osetljivu dečiju kožu, miris prilagođen deci.

Lancaster i sunce 2013-te!

Petak, 27. april 2012.

Lancaster i sezona 2013!

Poštovani ljubitelji Lancastera,

Obaveštavamo vas da je počela prodaja Lancaster renovirane linije za zaštitu kože od štetnog uticaja sunca u vašim omiljenim parfimerijama.

I ove godine Lancaster kao sunčani ekspert  i evropski lider  je  obezbedio trostruku zaštitu kože prilikom izlaganja suncu -  UVA& UVB i UVC filtere za zaštitu. Pored UVA i UVB zaštite (u formulama svih krema još od davne 1997 godine) i UVC filtere u svoje formule (od 2012-te).

Legendary Tan Sensual Oil 100ml

Tan Sensual Oil 100ml

Petak, 27. april 2012.

Lancaster Legendary Tan

Tan Sensual Oil 100ml

Izuzetno hranljiv proizvod za vaše lice, telo i kosu koji intenzivira vašu preplanulu boju tena i čini je postojanijom. Ovaj proizvod se koristi nakon izlaganja kože suncu kao proizvod za negu kože nakon izlaganja suncu. Kao takav a zbog svoje multifunkcionalnosti predstavlja pravi unikatni proizvod na našem tržištu.

 

Professional Brands
Mass Brands