Marc Jacobs

Marc Jacobs

Daisy Eau So Fresh

Daisy Eau So Fresh

Titrav, privlačan, kapriciozan.. Daisy Eeau So Fresh je energična nova verzija originalnog mirisa Daisy. Miris koji će vas prebaciti na mesto koje je veseli i sunčano, mesto koje odiše detinjastim duhom, pozitivno sveže i očaravajuće jednostavnog osećaja.

Daisy Eau So Fresh pobuđuje osećaj sreće iI zadovoljstva. Vedar je, elegantan i pun šarma.

Prepustite se cvetnom poju sa Daisy Eau So Fresh mirisom.

Koncept

Marc Jacobs kolekcija je poznata po dobrim kombinacijama sofisticiranosti i šarma. Jacobs je postao dobro poznat po njegovim originalnim interpretacijama klasičnog i po tome što uspeva da prenese taj talenat i na kreiranje mirisne kolekcije, takođe.

Miris Daisy Eau So Fresh zarobljava esenciju Marc Jacobs žene. Inspiriše nas da budemo smeli, elegantni, slatki i originalni kao i da se slobodno prošetamo nekim poljem trave uživajući u svemu onome što život može da nam ponudi.

Miris

Daisy Eau So Fresh je vedar, cvetno, voćni miris. Blista sunčanom i iskričavom energijom.

Razigranog i radoznalog duha, ova verzija originalnog Daisy mirisa isijava mirisom sveže maline, senzualne divlje ruže i duboke i tople šljive. Sofisticiran ali u isto vreme ne suviše ozbiljan, Daisy Eau So Fresh predstavlja prepoznatljiv ukus Marc Jacobs ženstvenosti, izoštrenog dizajna.

TOP: rubin crveni grejpfrut, malina, zeleno lišće, kruška
SREDNJA: ljubičica, divlja ruža, cvet jabuke, liči, latice jasmina
DONJA: mošus, šljiva, sandalovina

Dizajn

Daisy Eau So Fresh bočica je interpretacija originala. Debljeg stakla i elegantne visine, tanja verzija originalne zaokrugljene, ženstvene siluete. Savršena bočica šarmantne roze boje mirisa.

Na vrhu same bočice se nalazi poklopac koji predstavlja najbolji deo celine, upečatljiv detalj koji podiže sve na viši nivo. Predimenzionirani zlatni poklopac koji je optočen sa šest cvetova belih rada koje su mekana na dodir i sa neonski žutom bojom koja iz pozadine isijava među veselim belim radama.

Sada je Daisy asortiman poboljšan veselim bojama spoljašnjeg pakovanja ovog novog mirisa. Grafički prikaz elegantne I nežne pink boje sa osvežavajućim isijavanjem neonski žute boje.

http://www.youtube.com/watch?v=kfBg0lBQ_qg

 


 

Professional Brands
Mass Brands