Miu Miu

Miu Miu

Novi Miu Miu

Potražite novi miris autentičnog karaktera

Sreda, 13. april 2016.

Miu Miu je brend koji je u ljubavi sa kontradiktornim ženama: inteligentno neozbiljan, neustrašivo zabavan, ozbiljno veseo. Miuccia Prada podrazumeva prećutno da moda nije površna: posreduje u našem odnosu u svetu oko nas.

Moć da se izgradi identitet – da vas priznaju, da se prekrše I preokrenu pravila, to je prerogative Miu Miu žene. To je njeno proglašenje nezavisnosti. Ona postavlj asama dnevni red. Njen stil je oličenje ovih osobina, odjednom delikatna I snažna, prefinjenja I sirova, stidljiva I nečuvena.

Miris ne može reći sve što mislimo ali izaziva neposrednu reakciju I evocira duboke emocije I osećanja. Doslovno smo to osetili. Ali sa Miu Miu ništa nije nikada tačno kao što se čini, jer su kodovi realnog I veštačkog, fantazije I realnosti uvek upleteni I prerađeni. Dakle, prvi miris za Miu Miu je kao fantazija: ne možeš ga sasvim kategorizovati jer odbija da bude kategorizovan. Miris je neuhvatljiv – Miu Miu karakter prirodno odbacuje očekivano, pravilno, rezervisano, ili kliše – jer kvaliteti koje budi su neuhvatljivi: mladost, ženstvenost, sloboda I sigurnost koja dolazi jer tačno znate šta želite.

Miuccia Prada je gospodar suprotnosti. Ona meša zajedničko I ultra rafinirano kako bi stvorila nešto iznenađujuće, do sada neviđeno. Miris počinje sa elegantnim, senzualnim cvećem, đurđevak u kombinaciji sa jasminom, ružom I zelenom notom. Meka svežina nasuprot duboke pozadine: drvo I biber (Akigalawood®), I ekstrakt pačulija. Akigalawood® dodaje misteriju na suptilnu bistrinu cveća. Iznenađujuća kombinacija prirodnog I vanvremenskog – cvet I zemlja. Krajnji efekat je blistav I malo prkosan: veoma Miu Miu.

Professional Brands
Mass Brands