Roberto Cavalli

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso

Sreda, 4. mart 2015.

Roberto Cavalli

Paradiso

 

Okupana u zlatnoj boji svetlosti Mediterana, ona je pronašla Paradiso, gde zadovoljstvo nikad ne prestaje…

Roberto Cavalli Paradiso je ključ za drugi svet, zemaljski raj uzbudljivih senzacija i čulnih zadovoljstava. On priča o neočekivanoj ekskurziji na Mediteranskom moru, o veličanstvenoj vili i njenom tajnom vrtu. On govori o poljupcu vode i sunca na nečijoj koži, o nestajućem mirisu jasmina, o očaravajućem letu raznobojnih papagaja na azurnom nebu…

 

Besramno hedonistički Roberto Cavalli Paradiso je proslava zadovoljstva postojanja. Sa ovim mirisom, poznati italijanski couturier dovodi sve do vrhunca. U njegovim rukama, mediteranska dolce vita je preoblikovana i postaje pravi Raj na zemlji.

Morski povetarac se igra u njenoj kosi, noseći miris cveća i peckavi osećaj radosti i slobode…

Roberto Cavalli Paradiso je dizajniran da poboljša joie de vivre. Okrepljujući i stimulišući miris, koji zrači uživanjem i radošću. Oda senzualnosti i zavođenju koja odjekuje i ohrabruje nas da iskoristimo trenutak i potpuno uživamo u zadovoljstvima ovog zemaljskog raja.

Roberto Cavalli Paradiso žena odiše šarmom, razdraganošću i sjajem. Ona je optimistična i vedrog duha. Ona život čini lepšim i svaku priliku transformiše u dragocenu mogućnost da bude cenjena i pažena. Ona razume da su stil i glamur, više od stava, pravi način života.

Ogrnuto blistavim bojama, njeno telo sija. I na njenoj goloj koži bogat i suptilan miris, kao najava ukusa raja…

 

Roberto Cavalli Paradiso je osmislio majstor parfumer Louise Turner (Givaudan). Izuzetan drvenasto cvetni, on je simfonija nota ispunjenih suncem inspirisanih italijanskim pejzažima.

Golicavi uvod penušavog citrusa se meša sa velikodušnim bergamotom i slatkom mandarin narandžom, loveći pažnju i dižući čula. To je sveže i radosno otvaranje sa eksplozijom života i svetlosti. U srcu sledi putena nota divljeg jasmina, donseći sočni prizvuk čulnosti i senzualnosti.  

Miris se zatvara bogatim i delikatnim akordom čempresa, ružičastog lovora i pitomog bora. Prefinjena kombinacija tipično italijanskih mirisa, produžava i pojačava očaravajući efekat jasmina i ostavlja dugotrajni drvenasti trag.

U svojoj ruci, ona drži ključ raja, blistavu bocu svetlosti koja hvata zrake sunca…

 

 

Luksuzna bočica je osmišljena da zaštiti Roberto Cavalli Paradiso. Umetnički isklesana u oblik dijamanta, njeno transparentno teško staklo otkriva zlatne dubine mirisa. Poklopac izbrušen poput kristala hvata svetlost, kreirajući svetlucave refleksije. Ovaj dragulj je potpisan monogramom Roberta Cavalli-ja, nepogrešivim znakom stila i elegancije. Prsten od metalik slojeva senzualno namotanih oko vrata bočice, podsećanje na dizajnerovu fascinaciju šarama životinjske kože.

 

Spoljna kutija nudi gradaciju od zelene do žute, aludirajući na refleksiju sunca na moru i bujnu vegetaciju. Reljefasta kljušt oslikava ornament sa glića bočice a zlatna nijansa etikete odaje počast lepoti italijanskog sunca.

 

U daljini, vinula se ptica, njeno perje se preliva u duginim bojama kao bojama sna. Vreme stoji u raju.

 

Rođenje ovog novog mirisa će biti proslavljeno svetskom multiplatformskom kampanjom za predstavljanje Roberto Cavalli Paradiso-vog novog lica, Edite Vilkeviciute. Edita je priznati supermodel čija karijera je pokrenuta debijem na Cavalli reviji. Blistava i seksi, ona zrači zadivljujućom lepotom i aurom gracioznosti i savremenosti.

 

Za Roberto Cavalli Paradiso, Editu je slikao Mario Sorrenti, italijanski fotograf poznat po svojim serijama fotografija najvećih svetskih lepotica. TV reklamu je na Mediteranu snimao Jonas Akerlund. Vizuelni praznik svetlosti i boja, to je upečatljiv omaž Cavalli-jevom konceptu Paradiso.

Professional Brands
Mass Brands